‘Ik voel me bevrijd!’

‘Ik voel me bevrijd!’

Ik geniet na, en ik voel me kwetsbaar. Wat kan kwetsbaar voelen toch een strijd zijn, als er zere oude herinneringen aangeraakt zijn en iets in mij vindt dat ik dat niet mag voelen. Dat ik flink moet zijn.

Ik ben net terug uit een intense training over het deconditioneren van mijn/onze seksualiteit. Voor het eerst weer eens in een groep zijn in plaats van er een te geven. Ik kwam mezelf goed tegen, en ik heb nog meer ontzag voor alle mooie dappere zielen die zich aanmelden bij Mila en mij voor onze intensives. In de training waar ik in meedeed gold de regel 'geen liefdadigheid', ook niet vanuit de leiding.

Het mooie en ook harde van zo'n regel is dat al onze gedragspatronen glashelder boven komen drijven: de overlever, de krachtige en slimme gedijt hier fantastisch in. Maar als je moed en soms support nodig hebt om te helen van een treitertrauma dan kan zo'n afspraak ook genadeloos voelen. Want dat was wat ik me realiseerde toen ik weer thuis was: de exposure van mijn kwetsbare seksualiteit (dat is het altijd van iedereen natuurlijk, niet alleen van mij) had een heel oud trauma van mij wakker gemaakt en ik had me ernaar gedragen. Verlegen, bang en flink. De groep van 50 mensen had hetzelfde effect op mij als de plagende kinderen vroeger op het schoolplein en in de klas.

De reden dat ik erover schrijf is omdat ik schaamte voelde, schaamte omdat ik zo werd afgewezen, ik zou te onzeker zijn, misschien niet van de goede leeftijd, het kan van alles zijn. Het was iig. te bedreigend voor mij. Terugkijkend zie ik het nu pas in, hoe onveilig het voor me was en hoe goed ik ook voor mezelf gezorgd heb! Enorm gelachen en geknuffeld met sisters, prachtige sessies meegemaakt, veel gegeven, mijn hele juice weer wakker geschud, en ik heb zelfs een gigolosessie voor mezelf geboekt, heerlijk! En tot slot heb ik ook mijn afwijzers gevraagd wat ze zagen en voelden bij mij en daarmee heb ik ook mezelf kunnen laten zien. Ik ben trots op mezelf.

En ik begrijp nu ook waarom ik uiteraard óók kies voor geen liefdadigheid maar wel altijd samen met bewustwording en heling. Omdat ik weet hoe het kan voelen.

Btw, zo'n gigolosessie raad ik iedere vrouw aan, wat een CADEAU! Een klein tipje van de sluier: je beleeft opeens hoe het óók kan, en dan nog meer én beter . Helemaal voor jou.

Herken jij jezelf in mijn ervaring? En kun jij wel wat zelfbekrachtiging en zelfliefde gebruiken om ook weer te gaan bloeien en genieten? Ik zie je, ik hoor je en ik begrijp je helemaal, én ik kan je helpen. Want I've got the T-shirt 😉. Maak een gratis 30-minuten ontdekkingsafspraak met me via de link hiernaast, je bent helemaal welkom.

By Arati Touch

mei 29, 2020


Schreef Peter mij, na zijn 10e sessie seksueel ontdekkingswerk

Het was me het reisje wel. Het thema “vrijheid” waar ik al langer mee bezig ben werd in deze sessie mooi en heel open aangepakt. Ik was de laatste tijd behoorlijk zoekende en kon de juiste afslag niet vinden. Jij stuurde mij (achteraf) de juiste en goede afslag in. 

Bij het schrijven van de sessie in mijn dagboek ging de levensenergie/seksuele energie weer volop stromen en toen ik het de volgende dag opnieuw las was het of ik een verhaal in een erotisch blad aan het lezen was. Verdomd, het was van mij.
Mijn verlangen en mijn fantasie werden werkelijkheid en het was helemaal van mij.
Ik mocht mijn hele lijf tonen en laten zien, en het werd gezien en bewonderd door jou, het publiek.
Het voelde groots en vertrouwd, veilig en door oogcontact te maken was de liefde voelbaar.
Het werd en is een fantastische opening in mijn proces van het ervaren van vrij zijn zonder taboes en censuur.
Mijzelf tonen en durven vragen.
Het is nog kort geleden maar nog steeds komen de beelden binnen en voel ik mijn hele lijf in het bijzonder mijn bekkengebied. Ik mag en kan daar nu van genieten. Het is helemaal aanwezig.
Ik durf meer voor mijzelf, stapje voor stapje op te komen en ik word me bewust dat ik niet steeds hoef te pleasen.
Ik heb een transformatie doorgemaakt!

Ik ben dankbaar voor Arati’s geduld, sturende en liefdevolle ondersteuning.

Het geeft mij vertrouwen op de goede weg te zijn in mijn ontdekkingsreis naar een voor mijn gevoel “nieuwe” fase. Een fase van vrijheid, verschoond van censuur en taboes. Jij hebt mij de weg gewezen die ik, met al zijn problemen die er ongetwijfeld nog zullen komen, graag wil vervolgen.

Arati Touch

About the author

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Jouw onweerstaanbare aanbod....


>