Holistische sensuele massage

  • Heb je een diep verlangen om aangeraakt en gezien te worden in je menszijn: lichamelijk, emotioneel en spiritueel?
  • Voel je dat overvloedig ontvangen nodig is in jouw helingsproces of om weer in je lichaam te komen?
  • Wil je weer meer aanwezig zijn in je eigen lijf en in je bekken om zo je energie weer te voelen stromen?
  • Zou je graag meer contact willen voelen met je vrouwelijke of mannelijke sensualiteit en/of jouw unieke zijn?

Holistische Sensuele Massage is voor iedereen, voor jou als vrouw of man maar ook als je een andere seksuele identiteit hebt. Het is een vorm van massage waarbij jij de intentie hebt om volledig te ontvangen. We spreken samen af binnen welke grenzen we blijven. Ik masseer je op de tafel of op de mat.

Vrouwenmassage: als je je een vrouw voelt of/en bent!

Niets is zo helend voor een vrouw als het ontvangen van een sensuele massage van een vrouw. Veiligheid en ruimte om te ontdekken vormen de bedding van mijn werk. Omdat ik mezelf identificeer als vrouw en dat ook ben, kunnen herkenning en zusterschap belangrijke helende aspecten zijn voor jou. Het is een grote passie van me: het herontdekken van onze zelf-liefde en daarmee volledige (seksuele) overgave aan onszelf. Er leeft een collectief idee in ons als vrouwen dat de overgave waar we zo naar verlangen, een overgave aan de ‘ander’ is: je partner of je vriendin bijvoorbeeld. Niets is minder waar. Dat is wat je o.a. gaat ontdekken in een sessie bij mij. Juist de overgave aan jezelf brengt je bij veel meer vervulling en plezier met je partner.

Net zo speciaal als je transgender of transseksueel bent

Het ontvangen van een holistische sensuele massage is voor jou een kans om volledig jezelf te mogen zijn, welke kant van jou in dat moment dan ook aandacht vraagt. Het gezien en aangeraakt worden in al jouw kanten kan helend zijn. Veiligheid, ruimte en respect zijn ook hier de bedding, zodat je jezelf helemaal over mag geven aan je eigen lichaam, precies zoals het is.

Kashmirische massage

Een vorm van massage en aanraken van jouw hele lichaam die je leidt naar je overgave. Ze vindt plaats op de tafel of op de mat. Na een korte hart- of ademmeditatie mag je, als dat goed voelt voor jou én voor mij, op mijn schoot zitten en wieg ik je naar ontspanning. Daarna leg ik je neer. De massage is vloeiend, intuïtief, en energetisch. Ze maakt dat alles in je gaat stromen en gevoeld mag worden. Je raakt steeds meer uit je hoofd en je wordt puur aandachtig aanwezig. Het loslaten van het ‘doen’, het ervaren van ‘zijn’, weer in totale verbinding met jezelf. Je kunt het zien als een dans die ik met je doe waarbij je alles los mag laten. Bij deze massage kun jij bloot zijn, als je daar met een open hart ‘ja’ voor voelt. Ik blijf in overleg met jou gedeeltelijk of helemaal gekleed.

Speciaal voor mannen

Veel mannen zijn keien in geven, zorgen voor en verantwoordelijk zijn. Misschien herken je dat wel en maakt dit patroon dat je vergeet om je aan te laten raken en je daaraan over te geven, los van je seksuele ontmoetingen met je partner of een ander mens. Daarom richt ik me bij holistische sensuele massage op jou en je hele lichaam. Dat doe ik zonder focus op de genitaliën met als doel jou de kans te geven je meer heel en aanwezig te laten voelen in je lichaam.

Ontspannen

Het werkelijk diep kunnen ontvangen van een massage ontstaat pas als je helemaal in staat bent om je lichaam en geest te ontspannen. Dat kost tijd en heeft uiteraard ook met wederzijds vertrouwen te maken. Deze diepe ontspanning kan eigenlijk pas ontstaan als je je bewust wordt van wat er echt in de weg zit: bijvoorbeeld verdriet, belemmerende overtuigingen, fysieke spanningen als gevolg van stress of oude in je lichaam opgeslagen trauma’s. Dit zijn de soort dingen waar ik met jou naar kan gaan kijken, als je daarvoor kiest.

Seksuologisch Lichaamswerk

Misschien kom je er na een aantal sessies holistische sensuele massage achter dat je meer plezier zou willen beleven in je seksualiteit. Je wilt vrijer durven zijn of meer leren over jezelf, vrouwen of andere gender-identiteiten. Met jezelf en misschien ook met je partner of een ander mens. Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn van het niet volledig willen stromen van jouw seksualiteit, bijvoorbeeld het moeilijk kunnen praten over of zelfs niet weten wat je fijn vindt, het open zijn over waar je last van hebt zoals pijn in je bekkengebied en je vagina of penis of problemen met orgasme, schaamte en nog veel meer. Er zijn veel thema’s waar je zelf over kunt leren of die je zelf kunt leren veranderen. 

>