Agenda workshops met Arati

Orgasmic Arts '(a)live' dagen

Naast een vol weekend zijn er ook dagworkshops te volgen
voor Nieuwsgierige Vrouwen. Ze zijn wat laagdrempeliger dan het volledige Orgasmic Arts weekend omdat we steeds een enkel thema belichten.

Je gaat met een fijne groep bewuste vrouwen op onderzoek in je eigen unieke seksualiteit, begeleid door mij, Arati. Vanuit mijn ervaring als seksuologisch lichaamswerker, coach én mijn eigen seksuele ontwikkeling bied ik je veel praktische input. Naast technieken en oefeningen ga je de kracht van sisterhood ervaren. Binnen de veiligheid van de steun van je sisters mag je de vrijheid gaan ervaren van stappen zetten en groeien naar dat wat jij wilt leren/transformeren in jouw seksualiteit.

Het aantal vrouwen is maximaal 10, exclusief mij en mijn assistente.

Ben je nieuwsgierig maar heb je toch nog vragen aan mij? Boek dan via de link hiernaast een Ontdekkingsgesprek, dan hebben we t erover.

De workshops vinden plaats in Ârati Ruimte in Nijmegen
Voor thee, koffie, snacks, koekjes en soep tussen de middag wordt gezorgd.
Zelf neem je brood en/of salade mee om te delen.

Agenda voor Nieuwsgierige Vrouwen

21 april - zondag
9.30 - 17.00 uur

Erotische (yoni)massage

Veel vrouwen zijn bekend met yoni massage, maar op deze dag gaan we een 'next step' maken door onszelf toe te staan en elkaar aan te moedigen om onze seksuele flow toe te laten en daar de ruimte voor te krijgen. Je leert opbouw en verwentechnieken ter inspiratie.

Tip: het kan fijn zijn om met iemand samen te komen met wie je de massage wilt uitwisselen, maar het is geen 'must'.

Prijs: 95 euro incl. btw
Early Bird t/m 8 april: 85 euro incl. btw

Lees hier meer in mijn blog over Erotische Yoni-massage.

26 mei - zondag
9.30 - 17.00 uur

Mindful Masturbatie

Mindful Masturbatie is een brede vorm van meditatief spelen met je opwinding en erotische energie door je hele lichaam en geest in te zetten. Je leert de 'tools' en je creativiteit in te zetten voor je eigen heling en ontwikkeling. Door dit samen te doen wordt het effect ervan versterkt en raak je nog meer geïnspireerd.

Prijs: 95 euro incl. btw
Early Bird t/m 1 mei: 85 euro incl. btw

7 juli - zondag
9.30 - 17.00 uur

Ritual Play - Speel jezelf
'uit je hoofd'

'Hoe kom ik toch uit mijn hoofd' tijdens het vrijen. Ritual Play is een vorm van bewust 'spelen' met wat er in jou leeft als speelmateriaal. En het is dé manier om te leren en ervaren zonder enig doel te zijn en uit je hoofd te geraken. Op deze dag zullen we gekleed en bloot spelen, verschillende oefeningen en ook jouw intentie inbrengen.

Prijs: 95 euro incl. btw
Early Bird t/m 17 juni: 85 euro incl. btw

14 sept - zaterdag
9.30 - 17.00 uur

Dansmassage 

Tijdens deze heerlijke massagedag leer je om je vrouwelijke sensuele flow en creativiteit in te zetten en werkelijk 'actief' te ontvangen zodat je kunt groeien en precies dat gaat ervaren waar je naar op zoek bent.

Ook gaan we aan de slag met vragen en uitnodigen, grenzen voelen en aangeven.

Deze workshop is de perfecte voorbereiding en opbouw voor de erotische (yoni)massage dag. Maar ook voor het Orgasmic Arts weekend dat plaatsvindt van 4 t/m 6 oktober.

Prijs: 95 euro incl. btw
Early bird t/m 24 aug: 85 euro incl. btw

>