Over Ârati

Mijn missie is om mensen te helpen bij hun verlangen naar verbondenheid: lichamelijk, geestelijk en spiritueel. Op een veilige en heldere manier. In 2011 startte ik mijn praktijk voor Lichaams- Adem- en Ontdekkingswerk, in 2018 startte ik met seksueel ontdekkingswerk. Naar buiten komen met dit werk voelt kwetsbaar en krachtig tegelijk. Ik besef heel goed dat mensen een moedige stap zetten door naar me toe te komen. Steeds opnieuw ben ik enorm dankbaar dat ik ze mag zien opbloeien van alles wat ze bij me leren en hoe vrij ze daarvan worden.

Ik, Ârati Heleen Bonte, woon met mijn partner en onze twee dochters in Malden bij Nijmegen. In 2006 begon ik op mijn pad in bewustzijnsontwikkeling als leerling van Yoyo. Sindsdien ben ik gegrepen door het ontdekken van de innerlijke schoonheid in mezelf en in ieder ander mens, dwars door elke verschijningsvorm heen.

Ervaringsdeskundige

Met pijn, verwondering en enthousiasme ben ik zelf door processen gegaan als ‘Geen lol meer in mijn relatie’, ‘Geen lol meer in seks’, ‘Help ik heb borstkanker’, ‘Mijn man vrijt met een andere vrouw’, ‘Hoe kan ik vrij zijn met een gezin?’, ‘Tel ik nog wel mee?’ In mij is de bereidheid en nieuwsgierigheid gegroeid om naar binnen te kijken en alles te onderzoeken waardoor ik geraakt word. Soms is dat pijnlijk en confronterend, maar het zorgt ook voor het oplossen van beperkende overtuigingen, met een grotere ontspanning als gevolg.

Dit heeft mij blijer, steviger, mooier gemaakt. Ik geef ruimte, ben aandachtig, maar evenzeer eerlijk en spontaan. Ik kan uitnodigend en grensverleggend zijn in mijn begeleiding, en doe dat altijd in afstemming met jou.

>