Erotische Dansmassage

Leer het erotische gevoel in je lijf meer wakker te maken!

Vaak is een erotisch gevoel of seksuele opwinding vooral verbonden met ons geslacht en mag, als we geluk hebben, de rest van ons lichaam ook een beetje meedoen als we gaan vrijen. Maar best vaak zijn we ons er niet of nauwelijks bewust van hoe weinig de rest van ons lichaam mee mag doen met het feestje.

Erotische dansmassage is een speelse en doeltreffende manier om je seksuele opwinding in je hele lichaam te gaan ervaren. Je leert zelf actief betrokken te zijn bij je opwinding met bewegingen, ademhaling en zelfstreling.

Er zijn verschillende ademtechnieken en acties die je helpen om je opwinding langzamer te laten gaan en weer te activeren. Deze leer ik je tijdens de sessie. Het combineren hiervan is een hele leuke uitdaging en vraagt oefening, maar gaat je enorm veel seksueel plezier opleveren in je lijf en ook met je (eventuele) partner(s).

Erotische Dansmassage kun je op twee manieren doen:

  • Jij doet het met jezelf onder mijn begeleiding: een fantastische manier om te leren hoe je dit kunt doen tijdens je Orgasmic Yoga oefeningen thuis.
  • Je ontvangt aanraking en massage van mij erbij, dus jij blijft ook jezelf tegelijkertijd strelen en masseren. Daar moedig ik je ook in aan. Dan ligt het accent meer op het actief ontvangen. Als medemasseur zal ik jou alleen masseren als jij daarom vraagt. Jij bent de regisseur van je sessie.

Belangrijk

Het is goed en belangrijk om te weten dat jij de actieve ontvanger blijft, wat betekent dat jij verbaal of non-verbaal door je lichaamstaal/bewegingen aan mij aangeeft waar je de medemassage wilt ontvangen. Als je het nog lastig vindt om een actieve ontvanger te zijn, dan kan het goed zijn om eerst nog meer te gaan spelen met The Wheel of Consent.

De massage kan eindigen met een ademtechniek die tot een energetisch orgasme kan leiden: de ‘Big Draw’ en uiteindelijk met een door jou uitgekozen afsluiting (nadrukkelijk zonder hoogtepunt of een ander soort agenda). Dat kan een warm laken zijn, handen op je voeten, muziek of niet etc.

We gaan nooit verder dan voor jou goed en veilig voelt. Bij de oefeningen en begeleiding kun je van gekleed naar helemaal bloot zijn, afhankelijk van jouw gevoel van comfort.

>