Ritual Play

Ritual Play - op een speelse manier intiem zijn zonder ‘doel’

Spelenderwijs leer je

  • Jezelf makkelijker/moeitelozer uiten
  • Helemaal in je lichaam komen
  • Contact te maken met jezelf en een ander
  • Eerlijker worden in de manier waarop je met anderen omgaat
  • Leren over je grenzen en een manier om ze uit te drukken
  • Hoe spel zonder doel jou eenvoudig 'Blissful' maakt

Als ik dan met iemand ben, en we komen dichter bij elkaar, dan weet ik vaak niet meer wat ik kan doen en hoe ik op de ander kan reageren. Dat maakt me steeds opnieuw onzeker en de dingen die er altijd gebeuren, die wil ik niet meer!

'Ik ben zo klaar met het gevoel dat ik altijd moet presteren, ergens heel goed in zijn. Ik kan me slecht ontspannen'

Ritual Play is een methode waarin je leert of oefent om je creativiteit in contact maken weer wakker te maken en het speelse kind weer te zijn. Bij Ritual Play speel je met wat er is in het moment, in jou. Dat kan speels en actief zijn, zacht, stil, met aanraking of zonder, een stevige stoeipartij of juist je tranen laten stromen. Het is non-verbaal en altijd binnen consent, dat wil zeggen dat het voor beiden even leuk moet zijn en blijven.

In een individuele sessie Ritual Play kun je je eigen manier van contact maken ‘zonder doel’,  bij mij en met mij onderzoeken. 

Tijdens deze sessie blijven we gekleed, tenzij jouw mogelijke bloot zijn jouw leerdoel dient.


>