Ik ben weer seksueel wakker geworden!

Ik ben weer seksueel wakker geworden!

Ik geniet na, en ik voel me kwetsbaar. Wat kan kwetsbaar voelen toch een strijd zijn, als er zere oude herinneringen aangeraakt zijn en iets in mij vindt dat ik dat niet mag voelen. Dat ik flink moet zijn.

Ik ben net terug uit een intense training over het deconditioneren van mijn/onze seksualiteit. Voor het eerst weer eens in een groep zijn in plaats van er een te geven. Ik kwam mezelf goed tegen, en ik heb nog meer ontzag voor alle mooie dappere zielen die zich aanmelden bij Mila en mij voor onze intensives. In de training waar ik in meedeed gold de regel 'geen liefdadigheid', ook niet vanuit de leiding.

Het mooie en ook harde van zo'n regel is dat al onze gedragspatronen glashelder boven komen drijven: de overlever, de krachtige en slimme gedijt hier fantastisch in. Maar als je moed en soms support nodig hebt om te helen van een treitertrauma dan kan zo'n afspraak ook genadeloos voelen. Want dat was wat ik me realiseerde toen ik weer thuis was: de exposure van mijn kwetsbare seksualiteit (dat is het altijd van iedereen natuurlijk, niet alleen van mij) had een heel oud trauma van mij wakker gemaakt en ik had me ernaar gedragen. Verlegen, bang en flink. De groep van 50 mensen had hetzelfde effect op mij als de plagende kinderen vroeger op het schoolplein en in de klas.

De reden dat ik erover schrijf is omdat ik schaamte voelde, schaamte omdat ik zo werd afgewezen, ik zou te onzeker zijn, misschien niet van de goede leeftijd, het kan van alles zijn. Het was iig. te bedreigend voor mij. Terugkijkend zie ik het nu pas in, hoe onveilig het voor me was en hoe goed ik ook voor mezelf gezorgd heb! Enorm gelachen en geknuffeld met sisters, prachtige sessies meegemaakt, veel gegeven, mijn hele juice weer wakker geschud, en ik heb zelfs een gigolosessie voor mezelf geboekt, heerlijk! En tot slot heb ik ook mijn afwijzers gevraagd wat ze zagen en voelden bij mij en daarmee heb ik ook mezelf kunnen laten zien. Ik ben trots op mezelf.

En ik begrijp nu ook waarom ik uiteraard óók kies voor geen liefdadigheid maar wel altijd samen met bewustwording en heling. Omdat ik weet hoe het kan voelen.

Btw, zo'n gigolosessie raad ik iedere vrouw aan, wat een CADEAU! Een klein tipje van de sluier: je beleeft opeens hoe het óók kan, en dan nog meer én beter . Helemaal voor jou.

Herken jij jezelf in mijn ervaring? En kun jij wel wat zelfbekrachtiging en zelfliefde gebruiken om ook weer te gaan bloeien en genieten? Ik zie je, ik hoor je en ik begrijp je helemaal, én ik kan je helpen. Want I've got the T-shirt 😉. Maak een gratis 30-minuten ontdekkingsafspraak met me via de link hiernaast, je bent helemaal welkom.

By Arati Touch

december 11, 2019


‘Ik kwam bij Arati omdat ik niet door een diepe seksuele conditionering heen kon breken. Ik was er van overtuigd dat ik “dood” was qua gevoel en dat genieten van seks en mijn lijf dus voor mij niet was weggelegd. 

Toch wilde ik nog weten of dat waar was…Ik ken Arati als een hele kundige en liefdevolle vrouw. Dat gaf me de safe space die ik nodig had om het te onderzoeken. Om los te laten en te gaan voelen.

Ik merkte dat echt praten tijdens het aanraken me juist verder van mijn gevoel bracht. Maar de Erotische Dansmassage was een schot in de roos. Het heeft me de taal gegeven die bij mij past. Maar die me ook helpt om te openen, bewust te voelen zonder de flow te doorbreken. 

Heel respectvol, maar ook uitdagend nodigde Arati mij uit om bewust te voelen en daarvan te genieten. Om door mijn lichaamstaal en met geluid aan te geven wat ik fijn vind. Niet alleen voor de ander, maar ook voor mijzelf. Daardoor merkte ik dat ik helemaal niet gevoelloos ben. Dat ik er zelfs van kan genieten om aangeraakt te worden. Ik leerde plekjes kennen waarvan ik niet eens wist dat ze bijdragen aan seksuele opwinding. Arati heeft hiervan een enorme kennis die ze overbrengt alsof het de normaalste zaak van de wereld is. 

Die kennis samen met het doen en voelen, heeft mij enorm geholpen om mijn overtuiging af te breken. Ik voel me zoveel vrijer en vrouwelijker. Het was echt thuis komen in mijn lijf, vriendschap sluiten met waar ik in huis en de oude pijn en schaamte los laten. Leren wat mijn tempo is en dat aan kunnen geven. Het heeft me ook gevoeliger gemaakt voor anderen, daarmee te kunnen spelen zonder in de valkuil van pleasegedrag te vervallen.

Ik denk dat het mega belangrijk is dat veel meer vrouwen op deze manier kennis leren maken met hun lijf en hun seksualiteit. Niet alleen voor het hebben van fijne seksuele contacten, maar ook voor het je fijn voelen in jouw lijf, er zeker over zijn, durven te onderzoeken. Ik denk ook dat het de hoogste tijd is dat hier meer en meer open over gesproken en geoefend kan worden met vrouwen als Arati. Hun werk zal een heling geven die iedereen ten goede komt.

Dankjewel Arati, voor jouw prachtige werk en energie.’ – Saskia –

Arati Touch

About the author

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Jouw onweerstaanbare aanbod....


>