Samen ontdekken met een echtpaar

Een echtpaar, allebei rond de vijftig jaar oud. Hun relatie liep spaak op seksueel gebied. Ze vrijden wel, maar zij kon niet klaar komen. Hij deed vreselijk zijn best om dat wel voor elkaar te krijgen, maar zij was in haar kindertijd het slachtoffer van incest geweest en het wilde gewoon niet.

Ze hielden zielsveel van elkaar.
Ze kwamen er alleen niet verder mee.

Zo stonden ze op een dag in mijn praktijk, via skype hadden we al een gesprek gehad. We deden drie dagen lang een serie sessies op maat waarin ik, volledig mijn intuïtie volgend, mocht laten kennismaken met bewust ‘zijn’, bij jezelf blijven en voelen, voelen hoe seksuele energie wakker wordt. Ik heb eerst met beiden individueel gewerkt, via gesprek, ademsessies en massage. In de tijd dat de ene partner een sessie ontving, ontspande de ander. Aan het eind van iedere sessie kwamen de partners weer bij elkaar en deelden zij onder mijn begeleiding wat er met hen gebeurd was.
In de gezamenlijke sessies werkten we met lichte oefeningen: bewust worden, thuis zijn bij jezelf terwijl je bij elkaar bent. Daarnaast oefeningen met veel aanraking en genieten. Met aandacht bij het effect van je aanraking zijn, het eigen genieten bij het geven én ontvangen voorop. Het was een ontdekking dat helder verbaal en fysiek communiceren ook fijne seks oplevert.

Na twee weken kwam het mooie bericht van haar dat ze haar eerste echte orgasme had gehad.

Dit is de reactie die ik ontving daags na de sessies:
Mijn allerliefste Heleen, alleen thuis overloop ik in gedachten de voorbije dagen. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn. Ik vertrok hier met hoop, en weinig verwachtingen. Al wat ik wou was ‘leren klaarkomen’. Ik kreeg zoveel meer. Een rijkdom, een koninginnenrijk! Ik mocht letterlijk oog in oog staan met een bijzondere mooie vrouw! In dat kleine warme gezellige kamertje van jou is niet enkel mijn yoni aangeraakt, maar vooral mijn hart en ziel. Het zachtste en mooiste in mij is wakker gemaakt . Ik voel mezelf, in mij, naast, onder, boven en achter mij. Ik ben overal. Mijn lijf bestaat niet enkel meer uit delen, maar uit één mooi geheel. Ik voel me zo dankbaar. Dankbaar voor de ontmoeting met jou, dankbaar voor de man die mijn partner is, maar ook dankbaar voor het geschenk dat ik mezelf gaf. Als ik in één zin de voorbije dagen zou moeten beschrijven , kan ik enkel zeggen: I have been Touched by an Angel. Als ik van al de woorden die jij sprak moet kiezen wat ik op mijn pad mee neem? Dan zijn het de woorden: Er is mijn zaak, jouw zaak en Gods zaak (woorden van Byron Katie, red.). Gelukkig hoef ik niet te kiezen en mag ik gewoon al het mooie van de voorbije dagen koesteren. Lieve Heleen, nogmaals bedankt voor de bijzondere ontmoeting!

Ik heb mij afgevraagd waardoor deze ontmoeting zo vervullend was. Wat ik bij hen zag was de ongelooflijke bereidheid om dit aan te gaan, mij volledig te vertrouwen en zich te openen. Zelf verbond ik me in liefde met elk aspect van hen, wat een prachtige mensen.

Arati Touch

Over Arati

Ik begeleid mensen voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Individueel en in workshops. Hands-on en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal 'eigen' mogen zijn. Het is een kwestie van herinneren wat er al was.


Vaak ontdek ik, zoals ik dat ook nog steeds bij mezelf aan het ontdekken ben, dat de relatie met ons eigen lijf, zeker op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander. En het mooiste werk dat ik ooit gedaan heb. Ik ben seksuologisch lichaamswerker, coach, ademcoach en deep-tissue lichaamswerker. Dat mix ik met mijn liefde, wijsheid en humor.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>