Samen ontdekken met een echtpaar

Samen ontdekken met een echtpaar

Ik geniet na, en ik voel me kwetsbaar. Wat kan kwetsbaar voelen toch een strijd zijn, als er zere oude herinneringen aangeraakt zijn en iets in mij vindt dat ik dat niet mag voelen. Dat ik flink moet zijn.

Ik ben net terug uit een intense training over het deconditioneren van mijn/onze seksualiteit. Voor het eerst weer eens in een groep zijn in plaats van er een te geven. Ik kwam mezelf goed tegen, en ik heb nog meer ontzag voor alle mooie dappere zielen die zich aanmelden bij Mila en mij voor onze intensives. In de training waar ik in meedeed gold de regel 'geen liefdadigheid', ook niet vanuit de leiding.

Het mooie en ook harde van zo'n regel is dat al onze gedragspatronen glashelder boven komen drijven: de overlever, de krachtige en slimme gedijt hier fantastisch in. Maar als je moed en soms support nodig hebt om te helen van een treitertrauma dan kan zo'n afspraak ook genadeloos voelen. Want dat was wat ik me realiseerde toen ik weer thuis was: de exposure van mijn kwetsbare seksualiteit (dat is het altijd van iedereen natuurlijk, niet alleen van mij) had een heel oud trauma van mij wakker gemaakt en ik had me ernaar gedragen. Verlegen, bang en flink. De groep van 50 mensen had hetzelfde effect op mij als de plagende kinderen vroeger op het schoolplein en in de klas.

De reden dat ik erover schrijf is omdat ik schaamte voelde, schaamte omdat ik zo werd afgewezen, ik zou te onzeker zijn, misschien niet van de goede leeftijd, het kan van alles zijn. Het was iig. te bedreigend voor mij. Terugkijkend zie ik het nu pas in, hoe onveilig het voor me was en hoe goed ik ook voor mezelf gezorgd heb! Enorm gelachen en geknuffeld met sisters, prachtige sessies meegemaakt, veel gegeven, mijn hele juice weer wakker geschud, en ik heb zelfs een gigolosessie voor mezelf geboekt, heerlijk! En tot slot heb ik ook mijn afwijzers gevraagd wat ze zagen en voelden bij mij en daarmee heb ik ook mezelf kunnen laten zien. Ik ben trots op mezelf.

En ik begrijp nu ook waarom ik uiteraard óók kies voor geen liefdadigheid maar wel altijd samen met bewustwording en heling. Omdat ik weet hoe het kan voelen.

Btw, zo'n gigolosessie raad ik iedere vrouw aan, wat een CADEAU! Een klein tipje van de sluier: je beleeft opeens hoe het óók kan, en dan nog meer én beter . Helemaal voor jou.

Herken jij jezelf in mijn ervaring? En kun jij wel wat zelfbekrachtiging en zelfliefde gebruiken om ook weer te gaan bloeien en genieten? Ik zie je, ik hoor je en ik begrijp je helemaal, én ik kan je helpen. Want I've got the T-shirt 😉. Maak een gratis 30-minuten ontdekkingsafspraak met me via de link hiernaast, je bent helemaal welkom.

By Arati Touch

januari 29, 2016


Een echtpaar, allebei rond de vijftig jaar oud. Hun relatie liep spaak op seksueel gebied. Ze vrijden wel, maar zij kon niet klaar komen. Hij deed vreselijk zijn best om dat wel voor elkaar te krijgen, maar zij was in haar kindertijd het slachtoffer van incest geweest en het wilde gewoon niet.

Ze hielden zielsveel van elkaar.
Ze kwamen er alleen niet verder mee.

Zo stonden ze op een dag in mijn praktijk, via skype hadden we al een gesprek gehad. We deden drie dagen lang een serie sessies op maat waarin ik, volledig mijn intuïtie volgend, mocht laten kennismaken met bewust ‘zijn’, bij jezelf blijven en voelen, voelen hoe seksuele energie wakker wordt. Ik heb eerst met beiden individueel gewerkt, via gesprek, ademsessies en massage. In de tijd dat de ene partner een sessie ontving, ontspande de ander. Aan het eind van iedere sessie kwamen de partners weer bij elkaar en deelden zij onder mijn begeleiding wat er met hen gebeurd was.
In de gezamenlijke sessies werkten we met lichte oefeningen: bewust worden, thuis zijn bij jezelf terwijl je bij elkaar bent. Daarnaast oefeningen met veel aanraking en genieten. Met aandacht bij het effect van je aanraking zijn, het eigen genieten bij het geven én ontvangen voorop. Het was een ontdekking dat helder verbaal en fysiek communiceren ook fijne seks oplevert.

Na twee weken kwam het mooie bericht van haar dat ze haar eerste echte orgasme had gehad.

Dit is de reactie die ik ontving daags na de sessies:
Mijn allerliefste Heleen, alleen thuis overloop ik in gedachten de voorbije dagen. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn. Ik vertrok hier met hoop, en weinig verwachtingen. Al wat ik wou was ‘leren klaarkomen’. Ik kreeg zoveel meer. Een rijkdom, een koninginnenrijk! Ik mocht letterlijk oog in oog staan met een bijzondere mooie vrouw! In dat kleine warme gezellige kamertje van jou is niet enkel mijn yoni aangeraakt, maar vooral mijn hart en ziel. Het zachtste en mooiste in mij is wakker gemaakt . Ik voel mezelf, in mij, naast, onder, boven en achter mij. Ik ben overal. Mijn lijf bestaat niet enkel meer uit delen, maar uit één mooi geheel. Ik voel me zo dankbaar. Dankbaar voor de ontmoeting met jou, dankbaar voor de man die mijn partner is, maar ook dankbaar voor het geschenk dat ik mezelf gaf. Als ik in één zin de voorbije dagen zou moeten beschrijven , kan ik enkel zeggen: I have been Touched by an Angel. Als ik van al de woorden die jij sprak moet kiezen wat ik op mijn pad mee neem? Dan zijn het de woorden: Er is mijn zaak, jouw zaak en Gods zaak (woorden van Byron Katie, red.). Gelukkig hoef ik niet te kiezen en mag ik gewoon al het mooie van de voorbije dagen koesteren. Lieve Heleen, nogmaals bedankt voor de bijzondere ontmoeting!

Ik heb mij afgevraagd waardoor deze ontmoeting zo vervullend was. Wat ik bij hen zag was de ongelooflijke bereidheid om dit aan te gaan, mij volledig te vertrouwen en zich te openen. Zelf verbond ik me in liefde met elk aspect van hen, wat een prachtige mensen.

Arati Touch

About the author

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Jouw onweerstaanbare aanbod....


>