‘Ik voel me bevrijd!’

Ik voel me bevrijd!

Dit schreef Peter mij, na zijn 10e sessie Seksueel Ontdekkingswerk:

Het was me het reisje wel. Het thema “vrijheid” waar ik al langer mee bezig ben werd in deze sessie mooi en heel open aangepakt. Ik was de laatste tijd behoorlijk zoekende en kon de juiste afslag niet vinden. Jij stuurde mij (achteraf) de juiste en goede afslag in. 

Bij het schrijven van de sessie in mijn dagboek ging de levensenergie/seksuele energie weer volop stromen en toen ik het de volgende dag opnieuw las was het of ik een verhaal in een erotisch blad aan het lezen was. Verdomd, het was van mij.
Mijn verlangen en mijn fantasie werden werkelijkheid en het waren helemaal van mij.

Ik mocht mijn hele lijf tonen en laten zien, en het werd gezien en bewonderd door jou, het publiek.
Het voelde groots en vertrouwd, veilig en door oogcontact te maken was de liefde voelbaar.
Het werd en is een fantastische opening in mijn proces van het ervaren van vrij zijn zonder taboes en censuur.

Mijzelf tonen en durven vragen.

Het is nog kort geleden maar nog steeds komen de beelden binnen en voel ik mijn hele lijf in het bijzonder mijn bekkengebied. Ik mag en kan daar nu van genieten. Het is helemaal aanwezig.

Ik durf meer voor mijzelf, stapje voor stapje op te komen en ik word me bewust dat ik niet steeds hoef te pleasen.

Ik heb een transformatie doorgemaakt!

Ik ben dankbaar voor Arati's geduld, sturende en liefdevolle ondersteuning.

Het geeft me vertrouwen op de goede weg te zijn in mijn ontdekkingsreis naar een voor mijn gevoel “nieuwe” fase. Een fase van vrijheid, verschoond van censuur en taboes. Jij hebt mij de weg gewezen die ik, met al zijn problemen die er ongetwijfeld nog zullen komen, graag wil vervolgen.

Arati Touch

Over Arati

Ik begeleid mensen voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Individueel en in workshops. Hands-on en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal 'eigen' mogen zijn. Het is een kwestie van herinneren wat er al was.


Vaak ontdek ik, zoals ik dat ook nog steeds bij mezelf aan het ontdekken ben, dat de relatie met ons eigen lijf, zeker op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander. En het mooiste werk dat ik ooit gedaan heb. Ik ben seksuologisch lichaamswerker, coach, ademcoach en deep-tissue lichaamswerker. Dat mix ik met mijn liefde, wijsheid en humor.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>