Vergroot je Plezier in je Lichaam

Vergroot je Plezier in je Lichaam

  • Wordt je bewuster van je lichaamssensaties
  • Ontdek en ontdooi gevoelloze plekken
  • Vergroot je vermogen om te ontvangen
  • Ervaar meer plezier en genot
Je lichaam heeft veel meer invloed dan je denkt.

Intuïtief aanvoelen wat je nodig hebt, weten wat je lichaam nodig heeft om afgestemd en aanwezig te kunnen zijn, vraagt vaak om bewustwording. Je bewust zijn van hoe het is om vanuit je lichaam te voelen en te reageren, wat ook wel ‘belichaming’ genoemd wordt. Dit is bij veel mensen niet vanzelfsprekend.

Bubbels in je buik, genotzalige sensaties van je tenen tot je kruin, misschien heb je dit soort ervaringen wel eens gehad? Als je ze kent, dan ken je waarschijnlijk ook nog een heleboel andere sensaties. Het kan zijn dat de ervaring hiervan, afgezwakt of afgesloten geraakt is. Hoe belangrijk is voor je om hier weer mee in contact te komen?

Meer plezier, sensualiteit, seksualiteit en erotiek in je lichaam gaan ervaren ontstaat door op onderzoek te gaan in je lichaam. Focus hierbij ligt op de vertraging, zodat op jouw tempo je diepst liggende plezier en genot weer wakker worden.

Arati Touch

Over Arati

Ik begeleid mensen voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Individueel en in workshops. Hands-on en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal 'eigen' mogen zijn. Het is een kwestie van herinneren wat er al was.


Vaak ontdek ik, zoals ik dat ook nog steeds bij mezelf aan het ontdekken ben, dat de relatie met ons eigen lijf, zeker op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander. En het mooiste werk dat ik ooit gedaan heb. Ik ben seksuologisch lichaamswerker, coach, ademcoach en deep-tissue lichaamswerker. Dat mix ik met mijn liefde, wijsheid en humor.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>