Bestáát geweldige seks?

DAT WIL IK ERVAREN!

Dit is zo ongeveer de dialoog die Nancy Stokes in de film ‘Good Luck to you Leo Grande’ met zichzelf had gehad sinds 2 jaar nadat haar man was overleden. 31 jaar lang had ze zichzelf aangepast aan hoe ‘het’ klaarblijkelijk moest gaan in het huwelijk. Daarom had ze besloten om de stoute schoenen aan te trekken en een gigolo te boeken.

Ze had Leo Grande uitgezocht in het boekingssysteem vanwege zijn jeugd en zijn mooie gezicht, want ze wilde een lekkere jonge kerel ervaren (erg goede keuze 😉). De spanning en de zenuwen zaten hoog, want wat moest ze eigenlijk met hem doen? Ze is een vrouw die nog nooit een fijne of bevredigende s-ksuele ervaring heeft meegemaakt, laat staan dat ze ooit een orgasme heeft beleefd bij haar man. Al dat wachten tot ‘hij’ klaar was bovenop haar liggend. Ze heeft nooit iets anders uit kunnen proberen zoals bijvoorbeeld orale s-ks, want dat vond hij vernederend.

Er moest méér zijn dacht ze.

Ik bezocht ook een gigolo                                                          

Dat was in september 2021. Voor mij was het meer zo dat ‘de gelegenheid zich voordeed’ en hoe spannend ik het ook vond, ik deed het! Mijn grote wens was om eens mee te maken hoe het zou zijn als iemand helemaal de leiding nam en er van daaruit helemaal was voor mij. Zodat ik los kon laten en me over kon geven.

Het was een fantastische ervaring, ik voelde me fysiek, seksueel en emotioneel helemaal openen, want alles was welkom bij deze ‘hunk’. Hij bleef liefdevol aanwezig en hield de leiding, zoals ik hem gevraagd had. Dat was enorm veilig en dus bekrachtigend!

Ik kon hem vragen wat ik nodig had omdat ik geleerd had dat ik dat kan.

Soms is het zo dat je bepaalde aspecten van jezelf alleen maar kunt ontdekken door je tijdelijk te verbinden met een ander of nieuw mens, een andere energie. Ook al labelen veel mensen dat dan als ‘ontrouw’, maar wat is ontrouw eigenlijk? In mijn geval was het vooral trouw zijn aan mij, in alle openheid naar mijn partner.

Sekspositiviteit

Het prachtige van de rol van gigolo Leo Grande is dat hij zo mooi laat zien waar sekspositiviteit over gaat. Hij luistert en vraagt, hij neemt haar zoals ze is en leert haar wat de tijd nemen is, zo liefdevol. Hij levert haar niet zonder meer ‘de daad’. Ze zoekt en worstelt, schrikt zich een hoedje als zich lust aandient. Ze denkt continu na over hoe het zou moeten gaan: volgens een lijstje eerst pijpen, dan beffen, dan op z’n hondjes? En ook ‘hoe moet ik dit doen, ik ben bang’. Ze is er heilig van overtuigd dat hij haar toch niet opwindend vindt.

Maar zoals het leven is, is seks ook, het gaat in golven en het kan veranderen, elk moment opnieuw. Zelfs tijdens een sessie met een sekswerker zoals Leo Grande. Er ontstaat pas groei en transformatie naar ontspanning en extase als we aanwezig durven te blijven of terug durven te komen bij wat schuurt of eng is.

Zelf ben ik geen sekswerker, dat is een bewuste keuze. Punt is dat er lef en ‘les’ nodig is om op deze manier in het diepe te stappen. Naar een sekswerker gaan kan voor veel mensen nog te onveilig of ingewikkeld voelen. De ruimte die Leo Grande in de film geeft aan Nancy om haar seksuele wezen te ontdekken is prachtig en heel uniek. Ik ben innig dankbaar voor deze geweldige film, omdat hij blootlegt waar heel veel mensen mee worstelen.

'Ik kon vragen wat ik nodig had omdat
ik geleerd had dat ik dat kan'

Vragen wat je echt nodig hebt is wat je, onder andere, kunt leren bij mij om te ontdekken dat geweldige seks bestaat, ook voor jou.

Wat zou ík gedaan hebben met Nancy als ze bij mij een traject geboekt had?

👌 Heel veel wat Leo Grande ook deed: luisteren, ruimte geven, humor, licht zijn, ingaan op wat van belang is en de kern raakt.

👌 Ik zou haar kennis laten maken met de rijkdom aan sensaties in haar lichaam door veilige niet-seksuele oefeningen, onder andere over haar innerlijke ja en nee leren voelen en vragen en nemen voor haar eigen plezier.

👌 Ik zou aandacht besteden aan schaamte en eerlijkheid, alleen op die manier kon Nancy in de film ook komen tot haar volle seksuele potentieel.

👌 Ik zou haar leren haar erotische lijf wakker te maken door actief te leren ontvangen in (erotische) dansmassage.

👌 Ik zou haar yoni masseren als ze daar om vroeg en haar allerlei vormen van mindful masturbatie leren.

👌 Misschien zou ik ook met haar dansen of Ritual Play met haar doen zodat ze zonder haar krachtige mind en woorden kan leren communiceren en spelen. Met haar lijf en haar gevoel.

De mogelijkheden zijn oneindig in het seksuologisch lichaamswerk, voor jou alleen maar ook samen met je partner.

En natuurlijk nog naar de film gaan! Het is een film met een enorme gelaagdheid, van licht en humoristisch tot diep emotioneel en taboe doorbrekend. Een film die echt laat zien wat seks en vrijheid in de realiteit inhoudt 🙏💖

Wil je meer weten over de verschillende methodes die ik noem?

Lieve lezer,

Herken jij jezelf in dit verhaal en verlang jij ook naar een fijner, meer open seksleven? Naar het ontdekken en loslaten van conditioneringen, de dingen die zeer waarschijnlijk blokkeren om aanwezig, erotisch volwassen en in verbinding te zijn, van jezelf te houden zoals je bent? Op een manier die bij jullie aansluit?

Dan ben je super welkom om een gratis Ontdekkingsgesprek via Zoom met mij af te spreken en te kijken hoe ik jou kan helpen. Dat kan direct in mijn agenda via de knop hiernaast.

Arati Touch

Over Arati

Ik begeleid mensen voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Individueel en in workshops. Hands-on en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal 'eigen' mogen zijn. Het is een kwestie van herinneren wat er al was.


Vaak ontdek ik, zoals ik dat ook nog steeds bij mezelf aan het ontdekken ben, dat de relatie met ons eigen lijf, zeker op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander. En het mooiste werk dat ik ooit gedaan heb. Ik ben seksuologisch lichaamswerker, coach, ademcoach en deep-tissue lichaamswerker. Dat mix ik met mijn liefde, wijsheid en humor.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>